סכיני יאמאוואקי

סכיני יאמאווקי הם מותג מפורסם מהעיר סאקאי ביפן. סאקאי מהווה כבר 600 שנים את המרכז הגדול ביותר לחישול סכינים ביפן. באזור המאה ה-14 החלו לייצר בעיר את חרבות הקאטאנה המפורסמות, ולאחר הצגת הטבק ליפן ע"י הפורטוגזים במאה ה-16 החלו לייצר בעיר גם סכינים לקציר הטבק שהפכו במהרה לידועים בתור הטובים ביפן. בשנת 1860 כשהמורדים הסמוראים הפסידו לקיסר ויצא חוק האוסר על נשיאת חרבות ע"י אנשים פרטיים הסבו הרבה מחרשי החרבות הידועים את מלאכתם לייצור סכיני מטבח תוך כדי שהם רותמים את הטכנולוגיה והמסורת ארוכת השנים למשימה. יאמאווקי מרכזים את מיטב הסכינים המיוצרים בעיר משנת 1927 ומתמחים בעיקר בסכיני שף פרימיום מקצועיים המיוצרים בעבודת יד.

סדרת VG1

  • סכין ירקות (נקירי) יאמאוואקי 165מ"מ VG1

    סכין ירקות (נקירי) יאמאוואקי 165מ"מ VG1

    החל מ: 575.00
  • סכין סנטוקו יאמאוואקי 165מ"מ VG1

    סכין סנטוקו יאמאוואקי 165מ"מ VG1

    דורג 5.00 מתוך 5
    החל מ: 585.00
  • סכין טבח (פטי) יאמאוואקי 135מ"מ VG1

    סכין עזר (פטי) יאמאוואקי 135מ"מ VG1

    דורג 5.00 מתוך 5
    החל מ: 435.00
  • סכין שף (גיוטו) יאמאוואקי 180מ"מ VG1

    סכין שף (גיוטו) יאמאוואקי 180מ"מ VG1

    דורג 5.00 מתוך 5
    החל מ: 595.00

סדרת VG10

סדרת ZA18

סדרת Aogami Super

סדרת SRS15

סכינים יפנים מסורתיים מבית יאמאוואקי