קו ייעוץטלפון בצבע אדום
תפריט
Skip to content
היקארי סכיני שף
  • ייעוץ: 054-2383456 | 054-7777907 שירות לקוחות: 054-8111751
  • ייעוץ:
    054-2383456
    054-7777907
    שירות לקוחות:
    054-8111751
    לחץ כאן לתפריט הניווט
    • ראשי
    • סכינים
        • קטלוג סכיני מטבח
          • סכיני שף מומלצים
          • סכיני שף – לפי סינונים
          • סכיני שף בהנחה כמותית
          • סכיני שף לשימוש כללי
          • סכינים לחיתוך בשר
          • סכיני ירקות
          • סטים של סכיני שף
          • סכיני שף במבצע
          • סכיני השף הנמכרים ביותר
          • חוות דעת
          • סכיני שף חדשים בחנות
          • מגן להב (סיה)
          • מגנטים לסכינים
          • מעמד סכינים
          • תיקים / מנשאים
          • קרשי חיתוך
          • סכין הישרדות | סכין שטח
          • סכין קומנדו | סכין טקטית
          • סכין מתקפלת | סכינים מתקפלות
        • קנה לפי יצרן:
            • אוגטה שונגו
            • אקמי
            • האו ג'יינג
            • היגאשי
            • זאנמאי
            • טאנאקה קצ'וטו
            • טאקשי סאג'י
            • טוסה
            • טורוקו סאקאי
            • טיארס איסארד
            • יאמאוואקי
            • נאוהיטו מיוג'ין
            • ניגארה
            • סאטאקה
            • סאנקראפט
            • סוקנארי
            • פוק קיי
            • קאנצ'וגו
            • קאנצון
            • קובאיאשי
            • קיריו סאטושי
            • שיזו טאקומי
            • שירו קאמו
            • BTN
            • כל היצרנים
        • קנה לפי סוג סכין:
          • סכין שף (גיוטו)
          • סכין סנטוקו
          • סכין שף יפני (בונקה)
          • סכין שף יפני (קיריצוקא)
          • סכין ירקות (נקירי)
          • סכין עזר (פטי)
          • סכין טורנה
          • סכין פריסת בשר (שוג'יהיקי)
          • סכין פירוק בשר (הונסוקי)
          • סכין קצבים
          • סכין פילוט דגים גמיש
          • סכין לחם
          • סכין קונדיטור
          • סכין לחיתוך מזון קפוא
          • מספריים למטבח
          • סכין לסטייק
          • חותך פיצה
          • סכין גבינה
          • סכין אבטיח
        • יפניים מסורתיים
          • סכיני סושי / סשימי
          • סכין ירקות אוסובה (Usuba)
          • סכין פילוט דגים (דבה)
        • סיניים מסורתיים
          • קופיץ סיני (Cleaver)
          • סכין קצב סיני
          • קופיץ עצמות
        • כל הסוגים
        • קנה לפי פלדה:
          • Aogami #2
          • Aogami #1
          • Aogami Super
          • Shirogami #2
          • Shirogami #1
          • 1095
          • Chromax
          • SLD
          • ZA18
          • VG10
          • VG1
          • Gin #3
          • AUS8
          • AUS10
          • SG2
          • SRS13
          • SRS15
          • HAP40
          • FAX38
          • ZDP-189
          • STRIX
          • M390
          • S90V
          • Mn74
          • כל הפלדות
      • סגור
    • מספריים
      • מספרי תפירה מקצועיים
      • מספריים למטבח
      • סגור
    • השחזה
      • אבני השחזה סנתטיות
        • אבני טאי
        • אבני קינג
        • אבני היקארי
        • אבני היקארי Power
        • אבני יאמאוואקי
        • פלטות יהלום
        • אבני נאגורה
      • אבני השחזה טבעיות
        • אבנים גסות
        • אבני אמצע
        • אבני פרא-פיניש
        • אבני פיניש
        • אבני נאגורה טבעיות
      • ציוד נלווה
        • אביזרי השחזה ופוליש
        • אביזרי תחזוקה
        • משחיזי שטח
        • מוצרי פוליש
        • משטחי אבנים
      • שירותים
        • שירותי השחזה
        • סדנאות השחזה
      • סגור
    • ציוד
        • למטבח
          • קרשי חיתוך
          • מזלג בשר
          • קולפנים
          • מחבתות
          • ניקוי דגים
          • מטחנות תבלינים מלח ופלפל
        • אחסון
          • תיקים / מנשאים
          • מגנטים לסכינים
          • מעמד סכינים
          • מגן להב (סיה)
        • שונות
          • סינרים
          • טיפוח
      • סגור
    • גילוח / תערים
      • ציוד
        • כל ציוד הגילוח
        • תערים לגילוח | תער גילוח
        • ציוד השחזה
        • אבנים יפניות טבעיות לתערים
        • אביזרי גילוח
      • מידע
        • מדריך: ציוד השחזת תער גילוח
      • סגור
    • מתנות
    • מידע
      • מאמרים
        • איך לבחור סכין שף בהיקארי
        • איך לבחור אבן השחזה
        • שאלות ותשובות
        • ההבדלים בין סכין שף יפני למערבי
        • למה סכין שף יפנית עדיפה על מערבית
        • סכיני שף – מבנים וסוגי גימור
        • מידע על פלדות
        • סכיני מטבח יפניים מסורתיים
        • סכין סנטוקו – היסטוריה ושימושים
        • תחזוקת סכין שף
        • איך לנקות חלודה מסכין שף
        • מדריך: ציוד השחזת תער גילוח
        • סכין – זכר או נקבה?
        • מילון מונחים
        • סכיני מטבח יפניים: מדריך מקוצר
      • שוברי המיתוסים
        • #1: פלדת דמשק
        • #2: פלדת פחמן VS אל-חלד
        • #3: סכין יקר יותר טוב יותר?
        • #4: כל האמת על מבצעים
        • #5: מבחן העגבנייה
        • #6: סכין שף מחוזק
      • בלוג
        • ביקורים אצל יצרנים ביפן
        • מדריכים: איך לחתוך עם סכין שף
        • בלוג אוכל – גומא גלילי
        • בלוג אוכל – עידן ביטון
        • בלוג אוכל / בישול – אלכסי רודיאקוב
        • הבלוג הטבעוני של עידו
        • מתכונים
      • סגור
    • מי אנחנו
    • צור קשר
    • מפה
  • סל קניות
    • אין מוצרים בסל הקניות.

      חזור לחנות

מספרי תפירה יפניים מקצועיים

מספרי תפירה יפניות מקצועיות


מספרי תפירה סאי 240-260 מ"מ Aogami Super

מספרי תפירה סאי 240-260 מ"מ Aogami Super

495₪ – 585₪
מספרי תפירה סאי 240-260 מ"מ SLD

מספרי תפירה סאי 240-260 מ"מ SLD

635₪ – 695₪
מספרי תפירה קאנקיצ'י 240 מ"מ Shirogami#2

מספרי תפירה קאנקיצ'י 240 מ"מ Shirogami#2

325₪

סכין שף בגימור דמשק
קטלוג סכיני שף
סכין מטבח יפני בגימור דמשק מבית שירו קאמו
סכיני מטבח – לפי סינונים
מאסטר הירושי קאטו
מדריך: איך לבחור סכין שף
מאסטר שירו קאמו מחשל סכין שף
מדריך: איך לבחור אבן השחזה
מאסטר הירושי קאטו
שאלות נפוצות
סכין ירקות מבית קאנצון
מי אנחנו
פטיש מכה מטיל פלדה
מידע על פלדות
סכין יאנאגיבה בגימור דמשק
מבנה הסכין היפני
סכין שף יפני בתהליך חישול
סכין יפנית VS גרמנית
סכין שף בגימור דמשק
קטלוג סכיני שף
סכין מטבח יפני בגימור דמשק מבית שירו קאמו
סכיני מטבח – לפי סינונים
מאסטר הירושי קאטו
מדריך: איך לבחור סכין שף
מאסטר שירו קאמו מחשל סכין שף
מדריך: איך לבחור אבן השחזה
מאסטר הירושי קאטו
שאלות נפוצות
סכין ירקות מבית קאנצון
מי אנחנו
פטיש מכה מטיל פלדה
מידע על פלדות
סכין יאנאגיבה בגימור דמשק
מבנה הסכין היפני
סכין שף יפני בתהליך חישול
סכין יפנית VS גרמנית
עקבו אחרינו / שתפו
  • facebook
  • instagram
  • youtube
  • tiktok
  • pinterest
  • twitter
  • tumblr
  • whatsapp
  • mail
פוסטים אחרונים בבלוגים שלנו
  • ביקור בסכיני טוסה מאי 2024 23/09/2024
  • ביקור בסכיני קאנצוגו מאי 2024 03/09/2024
  • חדש – סכין מתקפלת PXLbm מבית פלקניבן 01/09/2024
  • ביקור בסכיני זאנמאי מאי 2024 23/08/2024
הצטרפות למועדון הדיוור שלנו
  • סכיני מטבח
  • החשבון שלי
  • תקנון
  • פרטיות
  • קטלוג סכיני שף
  • מתנות למנהלים
  • מאמרים
  • צור קשר
  • שאלות ותשובות
  • נגישות
צ'ט עם בן אדם
שינוי גודל גופנים
ניגודיות
Accessibility by WAH

התחברות

איפוס סיסמה

  • דף הבית
  • עגלת הקניות
  • סכיני שף
    • קטלוג סכיני מטבח
    • מדריך לבחירת סכין שף
    • סכיני שף מומלצים
    • סכיני שף – לפי סינונים
    • סכיני שף במבצע
    • סכיני שף בהנחה כמותית
    • סכיני השף הנמכרים ביותר
    • סכיני שף ומוצרים חדשים בחנות
    • חוות דעת
    • סטים של סכיני שף
    • מגן להב (סיה)
    • תיקים / מנשאים
    • מיין לפי יצרנים
      • כל היצרנים
      • אוגטה שונגו
      • אקמי
      • האו ג'יינג
      • היגאשי
      • זאנמאי
      • טאנאקה קצ'וטו
      • טאקשי סאג'י
      • טוסה
      • טורוקו סאקאי
      • טיארס איסארד
      • יאמאוואקי
      • נאוהיטו מיוג'ין
      • ניגארה
      • סאטאקה
      • סאנקראפט
      • סוקנארי
      • פוק קיי
      • קאנצ'וגו
      • קאנצון
      • קובאיאשי
      • קיריו סאטושי
      • שיזו טאקומי
      • שירו קאמו
      • BTN
      • Back
    • מיין לפי סוגי סכין
      • כל הסוגים
      • סכין שף (גיוטו)
      • סכין סנטוקו
      • סכין שף יפני (בונקה)
      • סכין שף יפני (קיריצוקא)
      • סכין ירקות (נקירי)
      • סכין עזר (פטי)
      • סכין טורנה
      • סכין פריסת בשר (שוג'יהיקי)
      • סכין פירוק בשר (הונסוקי)
      • סכין קצבים
      • סכיני סושי/סשימי
      • סכין פילוט דגים (דבה)
      • פילוט דגים גמיש
      • סכין ירקות אוסובה (Usuba)
      • קופיץ סיני (Cleaver)
      • סכין קצב סיני
      • קופיץ עצמות
      • סכין לחם
      • סכין קונדיטור
      • סכין לחיתוך מזון קפוא
      • מספריים למטבח
      • סכין לסטייק
      • חותך פיצה
      • סכין גבינה
      • סכין אבטיח
      • Back
    • מיין לפי שימוש
      • סכינים לשימוש כללי
      • סכינים לחיתוך בשר
      • סכיני ירקות
      • סכיני סושי/סשימי
      • Back
    • מיין לפי פלדות
      • כל הפלדות
      • Aogami #2
      • Aogami #1
      • Aogami Super
      • Shirogami #2
      • Shirogami #1
      • 1095
      • Chromax
      • SLD
      • ZA18
      • VG10
      • VG1
      • Gin #3
      • AUS8
      • AUS10
      • SG2
      • SRS13
      • SRS15
      • HAP40
      • FAX38
      • ZDP-189
      • STRIX
      • M390
      • S90V
      • Mn74
      • Back
    • Back
  • סכין הישרדות | סכין שטח
  • סכין קומנדו | סכין טקטית
  • סכין מתקפלת | סכינים מתקפלות
  • מספריים
    • מספרי תפירה מקצועיים
    • מספריים למטבח
    • Back
  • השחזה
    • אבני השחזה סנתטיות
      • אבני טאי
      • אבני קינג
      • אבני היקארי
      • אבני היקארי Power
      • אבני יאמאוואקי
      • פלטות יהלום
      • אבני נאגורה
      • Back
    • אבני השחזה טבעיות
      • אבנים גסות
      • אבני אמצע
      • אבני פרא-פיניש
      • אבני פיניש
      • נאגורה טבעיות
      • Back
    • משחיזי שטח
    • מוצרי פוליש
    • משטחי אבנים
    • אביזרי השחזה
    • אביזרי תחזוקה
    • שירותי השחזת סכיני מטבח
    • סדנאות השחזה
    • Back
  • למטבח / אביזרים
    • קרשי חיתוך
    • מזלג בשר
    • קולפנים
    • מחבתות
    • ניקוי דגים
    • מטחנות תבלינים מלח ופלפל
    • תיקים / מנשאים
    • מגנטים לסכינים
    • מעמד לסכינים
    • מגן להב (סיה)
    • סינרים
    • טיפוח
    • Back
  • גילוח / תערים
    • כל ציוד הגילוח
    • תערים לגילוח | תער גילוח
    • ציוד השחזה לתערים
    • אבנים יפניות טבעיות לתערים
    • אביזרי גילוח
    • מדריך: ציוד להשחזת תער גילוח
    • Back
  • מתנות
  • מתנות למנהלים
  • מידע
    • מדריך: איך לבחור סכין שף
    • מדריך: איך לבחור אבן השחזה
    • מדריך: ציוד להשחזת תער גילוח
    • שאלות ותשובות
    • ההבדלים בין סכין שף יפני למערבי
    • למה סכין שף יפנית עדיפה על מערבית
    • סכיני שף – מבנים וסוגי גימור
    • מידע על פלדות
    • סכיני מטבח יפניים מסורתיים
    • סכין סנטוקו – היסטוריה ושימושים
    • תחזוקת סכין שף
    • איך לנקות חלודה מסכין שף
    • סכין – זכר או נקבה?
    • מילון מונחים
    • סכיני מטבח יפניים: מדריך מקוצר
    • שובר המיתוסים #1: פלדת דמשק
    • שובר המיתוסים #2: פלדת פחמן VS אל-חלד
    • שובר המיתוסים #3: סכין מטבח יקר יותר טוב יותר?
    • שובר המיתוסים #4: כל האמת על מבצעים
    • שובר המיתוסים #5: האם מבחן העגבנייה באמת קובע אם הסכין חד?
    • שובר המיתוסים #6: סכין שף מחוזק
    • מאמרים חיצוניים
    • Back
  • בלוג
    • ביקורים אצל יצרנים ביפן
    • מדריכים: איך לחתוך עם סכין שף
    • בלוג אוכל – גומא גלילי
    • בלוג אוכל – עידן ביטון
    • בלוג אוכל / בישול – אלכסי רודיאקוב
    • הבלוג הטבעוני של עידו
    • מתכונים
      • מתכון: פיקניה + במיה
      • מתכון: מרק בצל
      • מתכון: צלעות טלה
      • מתכון: רוסטביף סינטה
      • מתכון: דלעת ערמונים + בשר
      • Back
    • Back
  • מי אנחנו
  • איך להגיע | מפה
  • החשבון שלי
  • צור קשר
  • תקנון / תנאי שימוש
  • עמוד הפייסבוק שלנו
  • ערוץ ה-YouTube שלנו
  • האינסטגרם שלנו
  • הצהרת נגישות