מתכון: סשימי דג לבן

סשימי דג לבן

קונים לסופ״ש דג לבן כמו לברק או מוסר ים מפולט ושמגיעים הביתה אוכלים חתיכה ממנו בדרך הפשוטה ביותר ללא בישול מיד. סשימי של חתיכות צ׳אנקיות בגודל ביס עם שומר ושעועית ירוקה.

מצרכים לסשימי דג לבן

רכיבים – 2 סועדים:

  • פילה אחד של לברק או חצי פילה מוסר ים
  • פלפל צ'ילי ירוק
  • שומר
  • שעועית ירוקה טריה ( 4 יחידות)
  • כוסברה, מופרדת לעלים
  • מלח, פלפל
סשימי דג לבן

הכנה:

  • חותכים את השומר כמה דק שאפשר לרוחבו.
  • חותכים את השעועית הירוקה באלכסון דק.
  • פורסים את הצ'ילי דק בשלמותו.
  • את פילה הדג חותכים לשתי רצועות ואז לחתיכות ביס בכיוון השני בעזרת סכין סושי.
  • מסדרים את הדג על צלחת גדולה ושטוחה.
  • מעל הדג מניחים בעדינות את השעועית הירוקה, שומר, כוסברה וצ׳ילי.
  • בוזקים כמות נדיבה של שמן זית איכותי, מלח ופלפל.
  • אוכלים עם לחם קלוי או חלה.
החל מ: 575.00
החל מ: 675.00
החל מ: 845.00
החל מ: 845.00
החל מ: 1,095.00
החל מ: 1,135.00

כתיבת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות