מתכון: בצל מוחמץ ברגע

בצל מוחמץ בצנצנת

מרכיב אדיר שתמיד יש במקרר! אפשר לשלוף כתוספת לכל ארוחה ומעולה לכריכים, סלטים, בשרים וגבינות. הבצל המוחמץ דורש חמש דקות של עבודה ומינימום חצי שעה של המתנה. נהדר לעשות כמות גדולה ולהבחין איך הבצל מעמיק טעמים בכל פעם שאתם שולפים אותו מן המקרר.

רכיבים – צנצנת בנונית:

  • 4 בצל סגול בינוני
  • 2 כוסות חומץ יין אדום
  • 1 כף סוכר חום
  • 2 גבעולי טימין
  • 1 מקל קינמון
  • 1 כפית זרעי שומר
  • 1 כפית זרעי כוסברה
  • חצי כפית פלפל שחור שלם

הכנה:

  • פורסים את הבצלים בעובי חצי ס"מ (לא דק מדי) בעזרת סכיני מטבח.
  • בסיר קטן מביאים לרתיחה את כל שאר המרכיבים ומערבבים קלות להמסת הסוכר.
  • מכניסים את הבצל החתוך לצנצנת.
  • יוצקים את התערובת החמה על הבצל.
  • מכסים והופכים מספר פעמים להזזת הנוזלים.
  • משאירים פתוח על השיש למשך 30 דקות.
  • מכסים ומכניסים למקרר ואוכלים שמתחשק, בתאבון!.
המלאי אזל
החל מ: 675.00
החל מ: 845.00
מבצע!
החל מ: 1,095.00 985.50

כתיבת תגובה

שינוי גודל גופנים