צלעות טלה
זאת הולכת להיות מנת הבשר האהובה עליכם…
רכיבים:
- שדרת צלעות טלה חשופות
- שמן זית.
- טימין טרי.
- מלח גס אפור.
- מטחנת פלפל שחור.
הכנה
- שוטפים בעדינות את השדרת הצלעות
- מושחים בשמן זית את הצלעות בעזרת היד.
- מפזרים עלי טימין, מלח אפור גס ומעט פלפל גרוס גס משני הצדדים.
- נותנים לצלעות לעמוד עד שיגיעו לטמפרטורת החדר (2-3 שעות בחום הזה), רצוי לכסות.
- מחמים תנור ל-240 מעלות.
- מניחים את הצלעות בתבנית ומכניסים לתנור.
- 5 דקות על 240 מעלות.
- 15 דקות על 180 מעלות.
- מוצאים, נותנים לזה טיפה להתקרר, מפרידים את הצלעות ובתיאבון.
דגשים
מומלץ להפריד את הצלעות עם סכין פירוק בשר.
תמונות מתהליך ההכנה
בהצלחה ובתאבון.