צלעות טלה

זאת הולכת להיות מנת הבשר האהובה עליכם…

רכיבים:

  • שדרת צלעות טלה חשופות
  • שמן זית.
  • טימין טרי.
  • מלח גס אפור.
  • מטחנת פלפל שחור.

הכנה

  1. שוטפים בעדינות את השדרת הצלעות
  2. מושחים בשמן זית את הצלעות בעזרת היד.
  3. מפזרים עלי טימין, מלח אפור גס ומעט פלפל גרוס גס משני הצדדים.
  4. נותנים לצלעות לעמוד עד שיגיעו לטמפרטורת החדר (2-3 שעות בחום הזה), רצוי לכסות.
  5. מחמים תנור ל-240 מעלות.
  6. מניחים את הצלעות בתבנית ומכניסים לתנור.
  7. 5 דקות על 240 מעלות.
  8. 15 דקות על 180 מעלות.
  9. מוצאים, נותנים לזה טיפה להתקרר, מפרידים את הצלעות ובתיאבון.

דגשים

מומלץ להפריד את הצלעות עם סכין פירוק יעודית.

תמונות מתהליך ההכנה

בהצלחה ובתאבון.