צלעות טלה
זאת הולכת להיות מנת הבשר האהובה עליכם…
רכיבים:
- שדרת צלעות טלה חשופות
 - שמן זית.
 - טימין טרי.
 - מלח גס אפור.
 - מטחנת פלפל שחור.
 
הכנה
- שוטפים בעדינות את השדרת הצלעות
 - מושחים בשמן זית את הצלעות בעזרת היד.
 - מפזרים עלי טימין, מלח אפור גס ומעט פלפל גרוס גס משני הצדדים.
 - נותנים לצלעות לעמוד עד שיגיעו לטמפרטורת החדר (2-3 שעות בחום הזה), רצוי לכסות.
 - מחמים תנור ל-240 מעלות.
 - מניחים את הצלעות בתבנית ומכניסים לתנור.
 - 5 דקות על 240 מעלות.
 - 15 דקות על 180 מעלות.
 - מוצאים, נותנים לזה טיפה להתקרר, מפרידים את הצלעות ובתיאבון.
 
דגשים
מומלץ להפריד את הצלעות עם סכין פירוק בשר.
תמונות מתהליך ההכנה
בהצלחה ובתאבון.





