דלעת ערמונים במילוי בשר

רכיבים:

  • 6 דלעות ערמונים.
  • חצי קילו בשר בקר טחון.
  • 3 שיני שום.
  • 4 עגבניות.
  • בצל גדול.
  • 2 פלפלים אדומים.
  • פטרוזיליה.
  • שמן זית.
  • מייפל (אמיתי).
  • מלח/פלפל.

הכנת המילוי

  1. קוצצים לתוך קערה גדולה את ה: עגבניות (חוץ מאחת), בצל, פטרוזיליה (בתמונה סכין שף מבית שיבאטה).
  2. כותשים את השום אל תוך הקערה.
  3. מוסיפים לקערה חצי כוס שמן זית ואת הבשר.
  4. מערבבים את הכל יחד.

הכנת הדלעות

  1. חוצים את הדלעות ומנקים את הגרעינים.
  2. מעקבבים בקערה קטנה: שמן זית, מייפל, מלח, פלפל.
  3. מורחים על מברשת את חצאי הדלעות בתערובת.
  4. ממלאים את הדלעות בבשר.
  5. מכסים את הדלעות בפרוסת עגבנייה (זו שהשארנו).
  6. מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 50 דקות.

תמונות מתהליך ההכנה

בהצלחה ובתאבון.